feed BlicVesti

Blic online RSS - Vesti
  1. Hasanal Bolkijah je sultan od Bruneja i drugi najbogatiji monarh na planeti. "Težak" je 28 milijardi dolara, vlasnik nekih od najskupljih hotela na svetu, ali isto tako jedan od najsurovijih vladara.
  2. Predsednik Partije demokratskog progresa (PDP) i poslanik u Predstavničkom domu Parlamentarne skupštine BiH Branislav Borenović od novog Saveta ministara BiH nema, kako kaže, nijedno pozitivno očekivanje.
  3. Osim što velika zagađenost vazduha može da izazove zdravstvene probleme, ona može da dovede i do prevremene prirodne smrti, a skoro trećina ovakvih slučajeva u Srbiji beleži se u Beogradu!
  4. Predsednik BORS Milomir Savčić smatra da nije normalno da uprkos očiglednim dokazima o zločinu nad 68 Srba u Bjelovcu kod Bratunca pre 27 godina još niko nije odgovarao, te upitao da li neko misli da će takvo “deljenje pravde” obezbediti mirnu i perspektivnu budućnosti u BiH.
  5. Crna Gora će od kompanije Elbit iz Izraela kupiti naoružanje za borbena vozila, saopštio je crnogorski ministar odbrane Predrag Bošković, navodeći da će dve pešadijske čete biti kompletno opremljene.