Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/www/bezdan.rs/mz/libraries/cms/application/cms.php on line 471
Vesti Bezdan Hírek - RK „Grafičar“ se priprema za novu sezonu

Home

RK „Grafičar“ se priprema za novu sezonu

RK „Grafičar“ se priprema za novu sezonu

Rukometni klub „Grafičar“ Bezdan je počeo pripreme za predstojeću 2014/15. rukometnu sezonu. Ambicije ekipe i ove godine ostaju iste, seniorska ekipa da zauzme što bolju poziciju na tabeli na kraju sezone i da se što više dece bavi rukometom.

 

Seniorska ekipa se takmiči u Trećoj srpskoj rukometnoj ligi, prionirska ekipa u Vojvođanskoj ligi, a ekipa mini rukometa igra na turnirima mlađeg uzrasta. Sezona počinje drugog vikenda u septembru mesecu.

 

Trener senioske ekipe je Major Aleksandar, koji sa velikim entuzijazmom obavlja ulogu trenera. Seniorska ekipa broji 28 igrača.

 

 

Cvrkušić Momir sa velikim uspehom vodi pionirsku i nada se da će i ove godine pionirska ekipa RK Grafičara biti učesnik Super lige Vojvodine. Pionirska ekipa broji 19 igrača.

 

Školu mini-rukometa vodi trenerski dvojac Major Aleksandar i ćupurdija Vladimir. Njihov “posao” je da obezbede treneru pionirske ekipe što više talentovanih igrača. U Školi mini rukometa ima oko 70 dece.

 

Na žalost, zbog nedostatka Sportske hale u Bezdanu, ekipe treniraju u školskom dvorištu na tvrdoj podlozi i potajno se nadaju, da će izgradnja Sportke hale uskoro biti započeta.

 

RK Grafičar predstojećeg vikenda učestvuje na turniru u Mađarskoj, gde će potivnici biti ekipe iz Baje i Santova.R.Horvath